diumenge, 16 de febrer de 2014

CARNESTOLTES, MOLTES VOLTES


Us avancem, alguna informació, però des del col·legi us arribarà una comunicació.

Es celebrarà el dijous 27 de febrer en el pati de l'escola a partir de les tres i mitja. Els pares i mares podreu venir. També us podeu disfressar. El tema general és el circ.

Es demana col·laboració d'un màxim de cinc famílies per classe per a ajudar a disfressar a les criatures. Les mares i pares que estigueu disponibles aviseu al tutor/a. Si hi ha més persones que necessitats es farà un sorteig. 

Ens disfressem de mags i malabaristes: pantalons negres, camisa negra, tirants, ... i coses semblants. En el classe prepararem alguns complements: barret, llaç, elements dels malabaristes, ... De casa ajudeu tot el que pugueu. Anirem concretant a mesura que ens aclarim.

Es farà una desfilada pel pati i ballarem unes danses per grup classe que les podeu veure en el bloc de l'alumnat http://promocio2006-2015cpmcervanteselx.blogspot.com.es/   .

 No estaria de més que les mares i pares que vulgeu aprendre-les, ho féreu. A veure si podem organitzar que el divendres proper per la vesprada vinguéreu a classe  una estoneta i assajarien. No és segur, ja us avisem. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada