dijous, 18 d’octubre de 2012

La vaga de les mares i pares al Cervantes ha estat un èxit.

La majoria de famílies ha optat per no portar als seus/seues filles a l'escola, aconseguint que l'activitat docent fora anormal. A algunes classes el seguiment ha arribat al 80 %. 
Tot això demostra la consciència de la comunitat escolar en defensa del servei public educatiu de qualitat. Famílies i professorat han secundat sempre majoritàriament les convocatòries de vaga per la defensa i millora de l'escola pública i en contra de les retallades. 
La comunitat educativa es troba unida en l'objectiu de treballar per un ensenyament que procure la preparació d'una ciutadania que puga desenvolupar-se en la societat del futur i estiga a l'altura dels països europeus. Per a que això siga possible cal invertir en educació com a mínim com els països europeus i frenar aquestes retallades brutals que  posen en perill el benestar de la nostra societat.  


3 comentaris:

  1. Jo pensava que el seguiment seria flux, però....sorpressa!! els pares i mares aquesta vegada ens han sorpres. Com diu Jaume.....seguirem lluitant junts!!!

    ResponElimina
  2. La gent hem de reaccionar. El 14 N continuem

    ResponElimina